välkommen

Här på min hemsida tänker jag skriva lite om mig själv och mina intressen.


Cykling

Cyklat har jag gjort sedan 6-årsåldern när jag fick min första tvåhjuling. En skrotcykel som min pappa kärleksfullt restaurerade och målade vackert brandgul. Läs mer på mina cykelsidor som du hittar via menyn.


Släktforskning

Sommaren 1997 började jag forska i min och Monicas släkter.
Jag har gjort en egen sida för detta. Den hittar du i menyn.


Gympa och annan träning

Sedan många år har jag deltagit i gympa-träning i olika former. Det började på studietiden när GSIF ordnade så kallad alpin skidgymnastik i det som då kallades Plastiken, ett stor uppblåsbart tält vid Mossens idrottsplats i Göteborg. Efter några års uppehåll så fick jag kontakt med gympan igen via Bollebygds IF och under mer än 20 år var jag aktiv gympare i Hindås Gymnastikförening. Kombinationen med fasta tider och lite grupptryck fungerar bra för mig. När jag hösten 2003 drabbades av leukemi så hade jag god hjälp av min styrka och kondition för att klara av behandlingarna och efteråt så har gympan hjälpt mig att komma tillbaka både fysiskt och psykiskt.

Sedan våren 2009 och sju år framåt var jag aktiv i styrelsen i Hindås Gymnastikförening. Först som ordförande och sedan kassör.

Numera tränar jag med Friskis & Svettis i Jönköping.


Läsning

Av det ovanstående skulle man kunna tro att jag tillbringar all fritid utomhus med hälsosamma aktiviteter. Sanningen är dock en annan. En stor del av tiden tillbringas med en bok. Jag läser det mesta men favoriterna finns bland: Deckare, SF & Fantasy och Historia.